Představení projektu

Panorama Braník

Moderní bytový projekt

Panorama Braník představuje moderní bytový dům, který se nachází v oblíbené pražské čtvrti Praha 4 – Braník. Projekt vyniká nejen svým architektonickým řešením, ale i promyšleným umístěním, které zajišťuje odstup od okolní zástavby, což rezidentům poskytuje klid a soukromí.

Vstupní i společné prostory domu jsou připraveny ve vysokém standardu, dle současných trendů v designu i technologiích.

Se 14 nadzemními podlažími, podzemním parkováním a širokým výběrem bytových jednotek od kompaktních 1+kk až po prostorné 5+kk, Panorama Braník splňuje vysoké nároky na současné bydlení.

Každý byt je navržen s důrazem na detail, komfort a maximální využití prostoru. Přízemí domu je určeno pro komerční využití, například pro kavárnu, bistro a další obchody a služby lokální potřeby, případně pro menší kancelářské prostory.

Jedním z lákadel projektu Panorama Braník jsou nádherné výhledy na panorama Prahy, které si můžete vychutnat přímo z pohodlí vašeho domova. Od zelených kopců Braníka, přes živoucí Vltavu až po historické centrum města.

To jsou výhledy, které mění perspektivu.

Panorama Braník

Průběh výstavby

04
2024
Zahájení předprodeje
08
2024
Zahájení stavby
09
2024
Zahájení prodeje
11
2025
Hrubá stavba
11
2026
Kolaudace

Pro každý projekt je nejdůležitější lokalita a nejbližší okolí. Věděli jsme, že máme jedinečnou příležitost vytvořit zde výškový dům obklopený vilovou čtvrtí, který bude skýtat panoramatické výhledy na pražskou metropoli, ale současně i na ostatní světové strany. Ve spolupráci s architekty jsme se snažili vytvořit kvalitní dispozice, tomu jsme věnovali opravdu hodně času a péče. Chceme, aby se noví majitelé bytů cítili v domě dobře, proto se věnujeme i architektonickému návrhu vstupní haly a společných prostor. Praha 4 patří k těm částem metropole, kde je povolováno nejméně bytových projektů. To sebou nese zvýšenou poptávku po novém kvalitním bydlení. Na „čtyřce“ máme většinu našich současných developerských aktivit, které postupně rozvíjíme.

Luboš Králíček, obchodní a marketingový ředitel
Panorama Braník

Fotogalerie

Panorama Braník

Zanechte nám zprávu